Сигурно помните, че наскоро имахме класация за ?  Днес обаче

...
Сигурно помните, че наскоро имахме класация за ?  Днес обаче
Коментари Харесай

Топ 5 на най-сексапилните БГ красавици под 28 години: няма да повярвате кои са

Сигурно помните, че неотдавна имахме ранглиста за? 

Днес обаче ще си приказваме не за мъже, а за мацки. По-конкретно, ще се опитаме да ви представим Топ 5 на най-сексапилните БГ хубавици под 28 години, които заслужават вниманието ни: 

5. Симона Галинова

Симона Галинова е първата транссексуална плеймейтка в историята на състезанието у нас. Понеже доста ни е гняв, че Симончето не сграбчи купата, а и тъй като имаме вяра, че въпреки и транссексуална е по-женствена от много родни инфлуенсърки – отреждаме ѝ почетното пето място в нашата ранглиста. 

4. Дарина Радева

Къдрокосата щерка на президента от скоро е в полезрението ни, само че несъмнено ѝ се радваме доста. Дарина е млада и секси, само че по-всичко проличава, че несъмнено бяга от пошлото и вулгарно държание. Браво, Дарина, хубаво е да виждаме и такива образци.

3. Ванеса Кьосина

Ех, тази Ванеса! И да желаеме не можем да ѝ намерим едва място. Освен, че е красива, наподобява е и интелигентна. Ванеса е маркетинг експерт и всекидневно стимулира стотици девойки от своя Instagram профил. Някои от мъжете в редакцията не бяха съгласни да остане на трето място в класацията, само че сме сигурни, че ще ни го простят. 

Виж още: Кога се разлюби, по кое време се влюби? Джулката награби новия на Св. Валентин, кой е той

2. Стела Павлова

Харесваме Бацето, харесваме и Стела. Разбира се, признаваме си, че изключително доста я харесваме откакто си фиксна гърдите, само че белким някой може да ни съди за това?

1. Ина Гаярдо

Та дам! Ина Гаярдо, момчета и девойки, е топът на топовете! Всички сме единомислещи, че екзотичната хубавица на Венелин Кондаков заслужава да бъде номер 1 в класацията ни. Ако ви трябват аргументи да се убедите в това, просто вижте тази фотография: 

Изображение: https://www.instagram.com/inagallardo_adamand/, https://www.instagram.com/stela.pavlova/, 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР